Aktion i Sandholmlejren

12. september 2002 besatte aktionsgruppen Globale Rødder taget på en bygning i Sandholmlejren. På den solbeskinnede eftermiddag løb 24 demonstranter gennem porten til flygtningelejren, og med medbragte stiger og bannere indtog de taget. Aktionen skete forud for EU’s justits- og indenrigsministermøde, der afholdtes dagen efter. Et møde der bl.a. skulle omhandle en yderligere skærpelse af […]

Anti-racistisk håndværkerlaug

I 1998 fandt aktionsgruppen Anti-racistisk håndværkerlaug det tunge værktøj frem, og væltede et stort stykke af det plankeværk som omkransede flygtningelejren Center Sandholm, i protest mod indespærringen af flygtninge og asylsøgere i Danmark.

Moses Hansen på Nørrebro

Den 4. august 2002 påbegyndte frikirken Faderhuset og Moses Hansen et korstog mod islam og de autonome på Nørrebro. Modstanden fra de lokale var stor og overdøvende. Dagligt fulgte hundredvis af beboere det religiøse cirkus på vej med en pibekoncert af dimensioner.

Den Danske Forening

TV STOP besluttede sig i 1996 for at pille fernissen af Den Danske Forening. Foreningen yndede at fremstille sig selv som en sammenslutning demokrater, der blot var bekymrede for nationens overlevelse, og som helt uberettiget blev lagt for had. Men virkeligheden var en anden. Den Danske Forenings aggressive og fremmedfjendske retorik tiltrak medlemmer fra den […]

Ib laver smørrebrød

Integration er en svær størrelse. I dette indslag prøver somaliske Ib at lave dansk smørrebrød.

TV STOP’s Olfert-uddeling: Kandidat 2

I 1999 uddelte TV STOP en Olfertpris for den mest åndssvage udtalelse i debatten om indvandrere og flygtninge. Hvem der vandt – og hvorfor – er der ingen, der husker længere. Men her er én af kandidaterne.

TV STOP’s Olfert-uddeling: Kandidat 1

I 1999 uddelte TV STOP en Olfertpris for den mest åndssvage udtalelse i debatten om indvandrere og flygtninge. Hvem der vandt – og hvorfor – er der ingen, der husker længere. Men her er én af kandidaterne.

Creative Commons licens
Videoerne er licenseret under en Creative Commons Navngivelse-IkkeKommerciel 2.0 Generisk Licens.
Brug og deling af videoerne, eller dele heraf, må kun ske på ikke-kommercielle vilkår og ved overholdelse af droit moral.
Vi forbeholder os retten til at fjerne indlæg og kommentarer af racistisk-, nedsættende- eller personfølsom karakter.