TV er jo bare pauser i dit liv

[pro-player type=’video’]http://www.tvstop.dk/wp-content/uploads/2012/04/TV-er-jo-bare-pauser-i-dit-liv.flv[/pro-player] Ændrer fjernsynet noget for verden, eller sidder vi bare passivt som seere og fortager os ingenting? Her giver internet-specialist, mediekritiker og kronprins på Danmarks største computerblad sit syn på tv og medier, i et indslag fra sommeren 1995.

Containerguiden

“Fattigrøvs-tv” var et fast tilbagevendende punkt i 90’ernes TV Stop-udsendelser. Her blev der givet gode råd til, hvordan man kunne forsøde hverdagen, hvis man f.eks. var på bistandshjælp. I dette indslag tager TV STOPs reporter et kig ned i Københavns mange containere.

Smogmobilen

Et hold fra TV STOP satte sig i 1998 for at finde ud af, hvor mange penge man kan tjene på bilernes forurening, som ellers kun er årsag til sygdom og død. De byggede derfor en smogmobil for at opsamle de værdifulde tungmetaller, der findes i bilernes udstødning.

Creative Commons licens
Videoerne er licenseret under en Creative Commons Navngivelse-IkkeKommerciel 2.0 Generisk Licens.
Brug og deling af videoerne, eller dele heraf, må kun ske på ikke-kommercielle vilkår og ved overholdelse af droit moral.
Vi forbeholder os retten til at fjerne indlæg og kommentarer af racistisk-, nedsættende- eller personfølsom karakter.