Videoarkiv

Richard Ravntjald

Musikvideo med den populære sanger Richard Ravntjald.

Christiania får brugsret

Samtidigt med at Fristaden Christiania fyldte 20 år i 1991, indgik staten og christianitterne en rammeaftale for området, der gav christianitterne kollektiv brugsret over det gamle kasserneområde på Christianshavn. I den forbindelse tegnede TV STOP et portræt af Fristaden og snakkede med christianitterne om den nye aftale.

3 år i luften

I 1993 kunne TV STOP markere 3-årsdagen for den første live-udsendelse. Det skete med en fødselsdagsudsendelse fra studiet i Folkets Hus, hvor bl.a. de to unge mediefolk Mikael Bertelsen og Mikkel Beha Erichsen var på besøg. Excess Bleeding Heart og Electrodelia stod for musikken og der er klip fra arkivet om bl.a. Christiania, Nationalbanken og […]

Køligt fjernsyn

Før han blev kendt som flirtende russisk præsident, kunne han også det der med at charme… Så der er måske ikke så langt fra TV STOP til et gennembrud i Hollywood, som man umiddelbart skulle tro. Spot for TV Stop. Produceret 1990.

18. maj som pokalkamp

De to rutinerede sportskommentatorer Svend Pilqvist og Ole Grønkjær var klar i kommentatorboksen, da Stenbro Autonome og Politiets Beredskabsafdeling mødtes en varm maj-aften til et historisk pokalopgør på Stenbro Autonomes hjemmebane. Satireindslag fra 1995.

Storbybio møder Nicolas Winding Refn

Før Nicolas Winding Refn debuterede som spillefilmsinstruktør med filmen “Pusher”, var han en særdeles produktiv undergrundsinstruktør, som fik flere af sine film vist i TV STOPs Storbybio. Forlægget til Pusher er en kortfilm af samme navn, som Winding Refn så at sige blev opdaget på, da den blev vist på TV STOP. Resten er historie… […]

Bobl-TV

I juni 1994 svingede TV Stop med de helt store armbevægelser, da stationen prøvede kræfter med en stort anlagt live-produktion fra Folkets Park. Med en kæmpe oppustelig bobbel, fem kameraer, teknik og logistisk rullet ud til bristepunktet, samt et hav af gæster og indslag, kastede stopperne sig ud i en times kaotisk live-tv under boblen. […]

Julebag

Berømt og berygtet… Den såkaldte Julebag var et af de mest ønskede indslag, når TV STOP sendte de såkaldte båndraid-udsendelser. Julebagen var oprindeligt en del fra Bøssehusets cabaret, men indslaget endte med at blive et fast tilbagevendende punkt, når TV STOP skulle vise klip fra arkiverne.

Støtte til Tele Danmark

Da Tele Danmark i slutningen af 90’erne annoncerede, at de ville fyre 2.500 medarbejdere, steg værdien af deres aktier umiddelbart efter på fondsbørsen. At fyre folk var altså en god forretning for aktionærerne. Men medarbejderne gik i strejke, og pludseligt var det ikke så nemt at være bestyrelse. Så TV STOP gik ud for at […]

Dr. Fjols synger WC-visen

Gruppen Dr. Fjols underholdte flere gange TV STOPs seere med deres socialrealistiske viser. Her i en optagelse fra 1997.

Dronning Ingrids fald

1997 var et uheldigt år for hele Danmarks dronningemoder. Dronning Ingrid snubler og brækker lårbensknoglen. Det danske pressekorps er overivrige for at dække begivenheden, og på TV STOP holdte vi os heller ikke tilbage, og satte naturligvis vores bedste reporter på historien.

Fifis hundeunivers

TV STOP går i hundene i denne psykedeliske udsendelse fra 2001.

Næste side »
Creative Commons licens
Videoerne er licenseret under en Creative Commons Navngivelse-IkkeKommerciel 2.0 Generisk Licens.
Brug og deling af videoerne, eller dele heraf, må kun ske på ikke-kommercielle vilkår og ved overholdelse af droit moral.
Vi forbeholder os retten til at fjerne indlæg og kommentarer af racistisk-, nedsættende- eller personfølsom karakter.