Musik

Dr. Fjols synger WC-visen

Gruppen Dr. Fjols underholdte flere gange TV STOPs seere med deres socialrealistiske viser. Her i en optagelse fra 1997.

Laibach i Pumpehuset

I maj 1992 gæstede det avantgardistiske slovenske industrial-band Laibach København. Bandet er kendt for deres provokerende fremtoning med uniformer og scenografi, der leder tankerne hen på fascistiske og totalitære bevægelser fra Europas mørke fortid. Selv har bandet udtalt, at “vi er fascister i lige så høj grad, som Hitler han var maler”. I forbindelse med […]

Amdi Petersens Armé på Europatur

Amdi Petersens Armé var et af de bands som dukkede op, da den københavnske punkscene fik sin såkaldte 2. bølge i slutningen af 90’erne. Arméen, som de også blev kaldt, var et af scenens mest kompromisløse bands og medgrundlæggere af K-town lyden, der opstod omkring Ungdomshuset på Jagtvej 69, og som formåede at sætte dansk […]

Sonic Youth i Den Grå Hal

Amerikanske Sonic Youth spillede i Den Grå Hal på Christiania den 17. november 1992. I den forbindelse lavede TV STOPs rock-redaktion denne optagelse. Sangene er “Shoot” og “100%” fra bandets album Dirty.

Einstürzende Neubauten & President Fetch

TV STOPs rockredaktion stod for en lang række produktioner med musiknavne fra ind- og udland. I dette program er der koncertoptagelser med de tyske støjpunkere Einstürzende Neubauten fra deres koncert i Saga i 1989, og interview med bandets frontmand Blixa Bargeld, og så er der optagelser med danske President Fetch fra Loppen på Christiania. Produceret […]

Gorilla Angreb – live i studiet

Det københavnske punkband Gorilla Angreb spiller live i TV STOPs studie. Fra vinteren 2000.

Red Warszawa unplugged

Red Warszawa fremfører sangen “Jeg hader alle mennesker” i en aldeles unplugged udgave i TV STOPs køkken under båndraid-udsendelse d. 18. marts 1997. Lydudfaldet i starten stammer fra den oprindelige transmission.

Suck a Bug i Tirsdags Direkte Live

Det københavnske punk-jazz fusionsband Suck a Bug i en direkte TV-optræden der – ifølge bandet selv – går for at være en af deres mere ædruelige, ikke mindst på grund af det alkohol-forbud som var gældende i Folkets Hus, hvor TV STOP havde sit studie. Optagelse fra Tirsdags Direkte Live den 27. august 1996.

Skalar-koncert i Ungdomshuset

I forbindelse med Ungdomshusets 21 års fødselsdag i 2003 spillede ska-bandet Skalar i Ungdomhuset. TV STOP viste koncerten.

No Hope For The Kids: The Ride

Det københavnske punkband No Hope For The Kids gæster TV STOPs studie i live-udsendelse i 2001.

Young Wasteners: We got ways

Det københavnske punkband Young Wasteners gæster TV STOPs studie i live-udsendelse i 2001.

Creative Commons licens
Videoerne er licenseret under en Creative Commons Navngivelse-IkkeKommerciel 2.0 Generisk Licens.
Brug og deling af videoerne, eller dele heraf, må kun ske på ikke-kommercielle vilkår og ved overholdelse af droit moral.
Vi forbeholder os retten til at fjerne indlæg og kommentarer af racistisk-, nedsættende- eller personfølsom karakter.